Ю

€u8∞ї}ш<м/h2>

 урорти ’ървати€
ƒубровник

√урме тур на »стри€ —амолетна програма от —офи€ с 4 нощувки - ѕочивка в ѕореч, ’ървати€


√урме тур на »стри€
—амолетна програма от —офи€ с 4 нощувки

5 дни/ 4 нощи
—амолет

»стрърската кухн€ ще ви очарова с разнообразие и баланс. ѕон€кога ще изпитате средиземноморската й страна, а в други случаи нейната континенталната същност. Ќ€ма значение по кое време на годината посещавате »стри€, храната тук винаги е еднакво силна, страстна и интензивна. ќтворете сетивата си за прекрасните вкусове и аромати и се насладете на гурме храни приготвени специално за вас.


ѕочивка Гурме тур на Истрия <br>Самолетна програма от София с 4 нощувки - <font color=green> ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 15.05.2019</font>

ќЅя¬≈Ќ»“≈ ÷≈Ќ» —ј — ¬ Ћё„≈Ќ» ќ“—“Џѕ » «ј –јЌЌ» «јѕ»—¬јЌ»я ƒќ 15.05.2019
цена: от 349.00 И

»«Ѕ≈–≈“≈ ’ќ“≈Ћ» «ј –≈«≈–¬ј÷»я ѕќ ѕ–ќ√–јћј“ј:

ѕочивка в NO NAME HOTELS 3*
ѕореч / ’ървати€
цена от:
349 И»Ќ‘ќ–ћј÷»я «ј “”–»—“»„≈— »я ѕј ≈“

  ѕърви ден 23.09.2019. —реща на летище —офи€ (терминал 2) и отпътуване за “ревизо с директен полет в 11:15 ч.  ацане в “ревизо в 12:15 ч. местно време. “рансфер до хотела и кратка попътна разходка в ѕиран. Ќастан€ване в хотела след 18 часа. —вободно време. ¬ечер€. Ќощувка.

  ¬тори ден 24.09.2019.
  «акуска. ≈кскурзи€ до ѕула селцето ‘ленги, ѕореч (допълнително заплащане).. √радът е известен със своите многобройни забележителности една, от които е шести€ по големина в света римски амфитеатър. “ой е единствени€ с напълно запазени 4 кули и 3 римски архитектурни ордера. ѕрез последните години се използва като м€сто за провеждане на международни€ филмов фестивал на ѕула, както и на множество  концерти на открито. јрката на —ергиите е друга местна забележителност. ѕрез тази врата е  минавал път€т ¬иа ‘лави€ от јквиле€ и “риест към площада на форума. ¬ къща до арката пък през 1904/1905 г. е жив€л писател€т ƒжеймс ƒжойс, който е работил в ѕула като учител по английски. ѕосещение на ћузе€ на зехтина, където ще имате възможност да дегустирате най-висококачествените местни зехтини, изпреварили на световните пазари, даже досегашни€ фаворит – тоскански€ зехтин (по желание). —ледва гурме об€д във ‘ленги - селце в „червена »стри€", което е известно с деликатесите от малки печени прасенца. ѕочти във вс€ка селска къща има „коноба“ с гол€мо огнище отпред, на което на шиш се върти едно или повече прасенца - сукалчета. √орещината на въглените от местен дъб превръщат месото в нежна, разпадаща се маса, а кожата става хрупкава коричка. ќб€дът във ‘ленги е задължителна спирка за гурманите. ќтпътуване за ѕореч - известен още под името ѕарентиум, построен върху старо илирийско селище датиращо от 1-ви век пр. н. е.  √рада предлага изобилие от неверо€тни исторически обекти, като най - значим е "≈уфразиева Ѕазилика". “ой е бил важен религиозен център и архиепископско седалище и в него се намира базиликата на архиепископ ≈уфразиус, ко€то е изключителен пример на религиозната архитектура. ќт 1997 г. т€ е включена в —писъка на ёЌ≈— ќ за —ветовно културно наследство не само заради внушителната си архитектура, но и защото е най-ц€лостни€т запазен комплекс от този вид. √радът успешно балансира автентични€ чар на малък крайбрежен град, изпълнен с великолепни исторически обекти, в компани€та на нежни€ морски бриз или да се отдадете на лежерна разходка в град изпълнен с истори€, на чаша ароматно местно кафе. ¬ръщане в хотела.  ¬ечер€. Ќощувка.

  “рети ден 25.09.2019. «акуска.  руиз в Ћимски канал, с посещение на –овин (допълнително заплащане). ќткрийте красотата на приказните заливи и непокътнатата природа на Ћимски€ канал. ≈кскурзи€та започва с разходка в –овин, ко€то ще ви зареди с истинска естетическа наслада. Ќе случайно –овин е см€тан за най - романтични€ град в ’ървати€. Ќе малко творци в миналото са били пленени от това м€сто и неговата забележителна красота. ∆ул ¬ерн, бащата на фантастиката, в търсене на уникални места за романите си, избира именно –овин като определ€ща дестинаци€ за н€кои глави от негови€ роман „ћатиаш Ўандор“. ћаршрута продължава през живописни€ Ћимски канал – един от най-красивите заливи на »стри€, част от дългата 35 км. лимска долина, простираща се до град ѕазин. «аливът е с дължина 10 км., дълбочина 30 м. и ширина 600 м., заобиколен е от стръмни гористи хълмове от двете страни, на места достигайки до 100 м. надморска височина. “ук ще имате възможност да поплувате в чистите води на јдриатика, а през това време грижливи€ екипаж ще ви приготви вкусен об€д от пр€сна риба. ¬ръщане в ѕореч. ¬ечер€. Ќощувка.

  „етвърти ден 26.09.2019. «акуска. ѕосещение на √рожн€н, ћотовун и ѕаладини (допълнително заплащане). ѕредстои ви поредното при€тно изжив€ване. ѕърва спирка по маршрута е град √рожн€н - кацнал на една скала, прекрасно м€сто, където и днес световноизвестни артисти намират истинско вдъхновение. ѕрез л€тото тук ежегодно се провежда международен джаз фестивал, който е об€вен за най-добри€ бутиков джаз фестивал в ≈вропа. ћаршрута ни продължава към ћотовун - градче с изразен средновековен вид, построено върху останките на стар замък, разположен на върха на хълм. ќбиколката започва с безплатна дегустаци€ на продукти с трюфели, домашен зехтин, вино от района на »стри€ и местна раки€ „Ѕиска“. √радът е известен с богатата си истори€ и традиции, живописна атмосфера и незабравима панорамна гледка, ко€то включва километри от неустоими€ пейзаж на полуострова. «а финал остава малкото селце ѕаладини, където живее най-известната жена ловец на трюфели в ц€ла »стри€. “рюфелите имат специфичен аромат и се считат за афродизиак. “е са гъби, които растат под зем€та и се намират с помощта на специално обучени кучета. »ма бели, черни и други видове, като освен по цвета се категоризират и по качеството им. ¬ире€т на ограничени места, трудно се култивират и още по-трудно се откриват. —топаните на специално обучените кучета за лов на трюфели лично ще ви демонстрират как се намират трюфели, а  после ще ги добав€т към вкусни€ об€д, предназначен за вас. —ледва посещение на ¬ръщане в хотела. ¬ечер€. Ќощувка.
  ѕети  ден 27.09.2019. «акуска. ќсвобождаване на хотела. “рансфер до летище “ревизо в об€вени€ час за отпътуване. ѕолет  в 13.30ч. “ревизо  – —офи€.  ацане на летище —офи€ в 16.10ч.


ѕќЋ≈“Ќј »Ќ‘ќ–ћј÷»я

  «аминаване FR 6427    12:40 —офи€ - 15:20 “ревизо
  ¬ръщане      FR  6428    13:30 “ревизо – 16:10 —офи€
  јвиокомпани€:               RYANAIR DAC
  јдрес на авиокомпани€та:    Ѕизнеспарк ≈ърсайд, —уордс, графство ƒъблин, »рланди€.
  “ип самолет:                     Boeing 737-800


ѕакетните цени включват:

  • —амолетни билети —офи€ - ¬енеци€ “ревизо – —офи€ (с включени летищни такси и ръчен багаж 1 малка чанта с размери 40/20/25 см и чекиран багаж до 10 кг с размери 55/40/20 см).
  • “рансфер летище - хотел - летище.
  • “ранспорт с лицензиран автобус по описани€ маршрут.
  • ћедицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 65 години на «јƒ "јлианц Ѕългари€".
  • 4 нощувки в ѕореч в хотел 3*, със закуска и вечер€.
  • “уристическа програма в ѕиран.
  • ѕредставител на “ќ.
  • ¬сички пътни и магистрални такси.


ѕакетните цени не включват:

  • ћед. застраховка на «јƒ „јлианц Ѕългар舓, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
  • ћед. застраховка на «јƒ „јлианц Ѕългар舓, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
  • «астраховка "ќтм€на на пътуване". —ключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. —тойността на застраховка "ќтм€на на пътуване" зависи от цената на закупени€ пакет, възрастта на туриста и срока за анулаци€.
  • “уристическа градска такса (city tax) 1 евро на човек на ден. «аплаща се от туристите по време на пътуването в автобуса или лично на м€сто в хотела.
  • ƒопълнителни екскурзии и посещени€ на туристически и др. обекти.
  • ≈кскурзи€ с посещение на ѕула, ѕореч и об€д в селцето ‘ленги – 70 лв.
  •  руиз в Ћимски канал с посещение на –овин – 50 лв.
  • ≈кскурзи€ с посещение на √рожн€н, ћотовун и ѕаладини – 80лв.
  • –азходи от личен характер и бакшиши.
    


»Ќ‘ќ–ћј÷»я «ј ƒќѕЏЋЌ»“≈ЋЌ»“≈ ≈ — ”–«»»

  • ≈кскурзи€  град ѕула, ћузе€ на зехтина,селцето ‘ленги и ѕореч, с продължителност около 8 ч. ÷ени: възрастен 70 лв.; дете до 12 г. - 35 лв. ÷ената е валидна при минимум 35 човека. ÷ената включва: транспорт и лицензиран екскурзовод. ќб€д с напитки в селцето ‘ленги.  ÷ената не включва: ѕо желание дегустаци€ в музе€ на зехтина (на 1 вид зехтин – 90 HRK (~22 лв.), (на 5 вида шампионски зехтин – 130 HRK (~34 лв.); ¬ход за ѕореч – ≈уфразиева Ѕазилика с достъп до ≈пископската резиденци€ и  амбанари€та – 50 HRK(~12 лв.). 

  • ≈кскурзи€ с посещение на √рожн€н, ћотовун и ѕаладини с продължителност около 8 ч.  ÷ени: възрастен – 80 лв.; дете до 12г.- 40 лв. ÷ената е валидна при минимум 35 човека. ÷ената включва: транспорт и лицензиран екскурзовод по маршрута. ƒегустаци€ на продукти с трюфели и об€д с  напитки в „ арлич трюфели“. ÷ената не включва:; автобус до върха на ћотовун по желание – 20 HRK (~5 лв.).

  • ÷елодневна екскурзи€ с корабче, с посещение на –овин, с продължителност около 6 ч. ÷ени: възрастен – 50 лв., дете до 12 г.- 25 лв. ÷ената е валидна при минимум 35 човека. ÷ената включва: екскурзоводско обслужване в –овин и разходка с корабчето. ќб€д на корабчето с включени напитки. ÷ената не включва: разходи от личен характер.
  • ѕоследователността на екскурзиите об€вени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на историческите обекти и трафика в ’ървати€.
  • ѕосочените музейни и входни такси са с информативен характер съобразно ¬ашето свободно време и интереси. јгенци€та не носи отговорност при пром€на на дадена входна такса. ¬сички входни такси се заплащат на м€сто.
  • ƒопълнителните екскурзии се за€в€ват и заплащат предварително.


”слови€ за записване и плащане при стандартни цени:

  • 50 % депозит от общата цена на туристически€ пакет - при записване.
  • ƒоплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
  • ѕлащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официални€ фиксинг на ЅЌЅ в ден€ на плащането.


”слови€ за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:

  • –анните записвани€, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резерваци€ и плащане, направени в рамките на об€вените дати, срокове и услови€.


ћинимален брой участници за провеждането за осъществ€ване на пътуването: 50 човека.


ћинимален брой участници за провеждане на допълнителните екскурзии: 35 човека.


—рок за уведом€ване при недостатъчен брой записани туристи:

  а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристически€ пакет - в случай на пътувани€ с продължителност, по-гол€ма от 6 дни;
  б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристически€ пакет - в случай на пътувани€ с продължителност от два до 6 дни;
  в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристически€ пакет - в случай на пътувани€ с продължителност, по-малка от два дни.


Ќеобходими документи за пътуване: валидна лична карта / международен паспорт.


¬изов режим: н€ма изисквани€ за визи.


ѕрава на потребителите:

  • ѕотребител€т има право да прехвърли сключени€ от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговар€ на всички изисквани€, приложими към сключени€ договор, само след като е отправил писмено предизвестие до “уроператора на адреса за кореспонденци€ за същи€ с писмо с обратна разписка, получено от “уроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристически€ пакет. Ћицето, което прехвърл€, и лицето, на което се прехвърл€ договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърл€нето. “уроператорът информира лицето, което прехвърл€ туристически€ пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърл€нето.
  • ѕри резерваци€ с включени отстъпки за ранно записване ѕотребител€т има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до “уроператора по реда и услови€та на ал. 4. ѕри неспазване на посочени€ срок, съответно след изтичане на същи€,  см€ната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребител€, съгласно валидните в момента на см€ната цени и услови€.
  • ѕотребител€т има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
  • ѕри резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указани€ срок от 7 (седем) дни от датата на записване, ѕотребител€т резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
  • –езерваци€та се счита за валидна, само ако е потвърдена от “уроператора в рамките на 48 часа. јко не бъде потвърден първоначално за€вени€т хотел, “уроператорът може да предложи на ѕотребител€ други възможности за настан€ване. ¬ случай, че ѕотребител€т не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатени€ депозит.


ќбщи услови€:

  • ћедицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на «јƒ „јлианц Ѕългари€”. —ъгласно ќбщите услови€ по застраховката „ѕомощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, «астраховани€т лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с јсистанс компани€та " ќ–»— ЅЏЋ√ј–»я" ќќƒ на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информаци€ на български или английски език. ¬ случай, че «астраховани€т не изпълни това задължение и не уведоми јсистанс компани€та, като при това самосто€телно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при пред€в€ване на претенци€ към «астраховател€ след завръщането си в Ѕългари€, той му възстанов€ва разходи до 100 (сто) ≈вро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по услови€та на застраховката.
  • ÷ените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резерваци€ по об€вените за всеки хотел срокове и услови€.
  • ѕри настан€ването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
  • ѕри настан€ване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
  • —таи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. “е са с по-малък размер, с крайно местоположение на територи€та на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка бан€ и различно обзавеждане.
  • Ќастан€ването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в ден€ на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. ¬ ден€ на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 10:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
  • “уроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престо€ в съответни€ хотел.
  • ¬секи хотел определ€ индивидуално цените и услови€та за ползване на допълнителните услуги на територи€та на хотела.
  • “уроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не нос€т отговорност при неспазване на общите услови€ на застраховател€ от страна на потребител€.
  • Ћица, пътуващи с един родител или без родители, представ€т освен международен паспорт, нотариално заверена деклараци€ от едини€ или от двамата родители.
  • ѕри несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представ€т освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.


«астраховка ќтговорност на “уроператора

  “O има сключена застраховка "ќтговорност на “уроператора" по смисъла на чл. 97 от «“, с полица є 13160183100000005 / 26.06.2018 г. на «јƒ "јлианц Ѕългари€" - гр. —офи€, бул.  н€з јл. ƒондуков є59, ≈»  040638060, тел. +359 2 930 23 55

ѕриложение є5 - »нформаци€ за туристически€ пакет.
[ « назад ] [ нагоре ]

Powered by Peakview.bg - B2B “уристически портал