Ю

€u8∞ї}ш<м/h2>

 урорти “урци€
јлани€, јнтали€ Ѕодрум »станбул  ушадасъ  емер, јнтали€ ћармарис —иде, јнтали€ Ѕелек, јнтали€ Ћара, јнтали€ ‘етие ƒидим јйвалък „ешме  ападоки€

22-ри септември в »станбул с посещение на ѕринцови острови 3 нощувки дневен преход - ѕочивка в »станбул, “урци€


22-ри септември в »станбул
с посещение на ѕринцови острови
3 нощувки дневен преход

5 дни/ 3 нощи
јвтобус

ѕочивка 22-ри септември в Истанбул<br> с посещение на Принцови острови<br> 3 нощувки дневен преход - <font color=green> ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, ВАЛИДНИ ДО 30.04.2020</font>

÷≈Ќ» — ¬ Ћё„≈Ќ» ќ“—“Џѕ » «ј –јЌЌ» «јѕ»—¬јЌ»я, ¬јЋ»ƒЌ» ƒќ 30.04.2020
цена: от 236.00 лв

»«Ѕ≈–≈“≈ ’ќ“≈Ћ» «ј –≈«≈–¬ј÷»я ѕќ ѕ–ќ√–јћј“ј:

ѕочивка в MONACO HOTEL 3*
»станбул / “урци€
цена от:
236 лв»Ќ‘ќ–ћј÷»я «ј “”–»—“»„≈— »я ѕј ≈“

  ѕърви ден.  
  ќтпътуване от —офи€ в 05:00 ч. от паркинга пред стадион „¬асил Ћевски”, от Ўел ѕазардиж в 05:45 ч., от ѕловдив в 07:00 ч. от OM¬ —анкт ѕетербург, от ƒимитровград в 08:00 ч. от √азпром ƒимитровград. —лед пристигане в »станбул следва пешеходна обиколка на исторически€ център на града (включена в цената) с разглеждане на ’иподрума, ≈гипетски€ обелиск, „—ин€та джами€”, църквата „—в. —офи€”, двореца „“опкапъ” (отвън). Ќастан€ване в хотела. —вободно време. «а да има вечерта ви подобаващ завършек, ви предлагаме вечер€ с шоу програма в ќриент ’аус Ѕосфорус, където ще имате възможност да се насладите на неверо€тните нощни гледки към «латни€ рог и Ѕосфора, разкриващи се пред вас по време на нощни€ круиз (доп. заплащане). ¬ръщане в хотела. Ќощувка.

  ¬тори ден.   

  «акуска. ќт 8.30 ч. екскурзи€ до двореца „ƒолмабахче” - ненадминат със сво€та пищност и лукс, декориран със златни орнаменти и със стени, окичени с картините на н€кои от най-известните творци на 19ти век. —ледва пътуване до азиатската част по един от емблематичните мостове над Ѕосфора. —вободно време за фото пауза в панорамни€ парк на един от хълмовете, от който се открива великолепна панорама към необ€тни€ мегаполис. ѕрограмата продължава с посещение на Ѕългарската църква „—вети —тефан“, считана за най-красиви€ христи€нски храм в ц€ла “урци€ (доп. заплащане). ¬ъзможност за дневна разходка с €хта по Ѕосфора, придружена от беседата на местен екскурзовод, който ще ви запознае с истори€та на красивите сгради и дворци, разположени на азиатски€ и европейски€ бр€г на »станбул (доп. заплащане). ¬ечерта по желание - нощна обиколка на »станбул, включваща забележителностите на —ултан јхмет, разходка по моста √алата и изкачване с лифт до кафенето на ѕиер Ћоти (доп. заплащане). ¬ръщане в хотела. Ќощувка.

  “рети ден.  
  «акуска. ¬ 08.30 възможност за допълнителна екскурзи€ до търговската улица „»стикл€л“ (доп. заплащане). »зкачване до началото на »стикл€л с историческата подземна въжена лини€, най-старата в континентална ≈вропа, отрита в далечната 1875 г. —ледва разглеждане и посещение на средновековната каменна кула √алата. –азходка в района ѕера, известен със старинните си постройки, в които днес се помещават отлични ресторанти и оживени барове. —вободно време или по желание посещение на ћузе€ на ћадам “юсо. ≈кскурзи€та приключва на площад “аксим - сърцето на модерни€ »станбул. —ледва организирано връщане до хотела с метро. «а любителите на силните усещани€ предлагаме посещение на небостъргача —апфир, който се €в€ва най-високата жилищна сграда в ≈вропа (261 м.), където ще можете да изживеете удоволствието от 4D симулатора, който ще ви създаде илюзи€та, че летите с хеликоптер над забележителностите в »станбул (доп. заплащане). —вободно време. ¬ечерта ви предлагаме да посетите новата атракци€ на »станбул – Water Garden, където освен да се полюбувате на ослепителното лазерно шоу на пеещите фонтани, ще имате възможност и да похапнете в н€кой от гурме ресторантите, предлагащи неустоими изкушени€. ¬ръщане в хотела. Ќощувка.

  „етвърти  ден.  
  «акуска. ќсвобождаване на стаите. ќт 08:30 ч. отпътуване към пристанище  абаташ, намиращо се в европейската част на »станбул. ѕредстои ни пътуване с ферибот до архипелага ѕринцови острови. ѕосещение на Ѕуюкада – най-големи€т от деветте острова. —лед екскурзоводската беседа ще имате възможността да се включите в обиколка на острова с файтон или колело или да изпиете по чаша ароматно кафе в н€кое от местните заведени€. —лед приключване на екскурзи€та следва отпътуване за Ѕълагри€. ѕристигане в —офи€ около  полунощ.


”слови€ за пътуване по програмата за »станбул с 3 нощувки:

  1.    ќт —офи€, ѕазарджик, ѕловдив и ƒимитровград - тръгване за всички об€вени дати.
  2.   ќт ¬елико “ърново, √аброво,  азанлък и —тара «агора - при записани минимум 8 човека за вс€ка от об€вените дати, се начисл€ва доплащане за трансфер от съответни€ град до основните автобуси, тръгващи от —офи€, с прекачване в —тара «агора или на јвтомагистрала ћарица, в района на ƒимитровград. ÷ена за трансфер на човек: от ¬елико “ърново 45 лв.; от √аброво 40 лв; от  азанлък 35 лв.; от —тара «агора 35 лв.


ѕакетните цени включват:

  •    “ранспорт с лицензиран автобус.
  •    Ѕагаж в автобуса до 30 кг. на човек, разпределени в максимум 2 куфара.
  •    3 нощувки със закуска.
  •    –азглеждане на исторически€ център с екскурзовод на български език.
  •    ≈кскурзи€ до ѕринцови острови.
  •    ћедицинска застраховка в «јƒ „јлианц Ѕългар舓, с покритие 5000 евро за лица до 65 г.
  •   ќбслужване по време на всички допълнителни екскурзии от местен лицензиран екскурзовод на български език.
  •    ¬сички пътни и магистрални такси.
  •    ѕрeдставител на “ќ по време на пътуването и престо€.


ѕакетните цени не включват:

  •    ћед. застраховка в «јƒ „јлианц Ѕългар舓 с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
  •    ћед. застраховка в «јƒ „јлианц Ѕългар舓 с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
  •    «астраховка "ќтм€на на пътуване". —ключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от ден€ на сключване на застраховката. —тойността на застраховка "ќтм€на на пътуване" зависи от цената на закупени€ пакет и възрастта на туриста. и срока за анулаци€.
  •    ƒопълнителни екскурзии и посещени€ на туристически и др. обекти.
  •    ѕосещение на църквата „—вета —оф舓 и водохранилището на ёстиниан - 40 евро.
  •    ¬ечер€ на кораба ќриент ’аус Ѕосфорус - 40 евро.
  •    ≈кскурзи€ до ƒвореца „ƒолмабахче”, моста на Ѕосфора, азиатската част на »станбул - 27 евро.
  •    –азходка с €хта по Ѕосфора - 18 евро.
  •    Ќощен »станбул - обиколка на забележителностите на —ултан јхмет, изкачване с лифт до кафенето на ѕиер Ћоти и разходка по моста √алата - 15 евро.
  •    ѕосещение на небостъргача —апфир – 20 евро.
  •    ≈кскурзи€ до тъговската улица »стикл€л, кулата √алата и площад “аксим – 19 евро.
  •    ѕосещение на Water Garden Istanbul - 15 евро.
  •    –азходи от личен характер и бакшиши.


»Ќ‘ќ–ћј÷»я «ј ƒќѕЏЋЌ»“≈ЋЌ»“≈ ≈ — ”–«»»

  ќбзорна екскурзи€ - ЅќЌ”—, безплатно (продължителност около 2 часа). –азглеждат се —ин€та джами€, църквата „—вета —оф舓 –отвън, двореца “опкапъ – отвън, ≈гипетски€ обелиск, колоната на  онстантин, «миевидната колона, фонтана на ¬илхелм II-ри.

  ≈кскурзи€ до ѕринцови острови – ЅќЌ”—, безплатно (продължителност около 6 часа). ѕлавайки край —евероизточни€ бр€г на ћраморно море, ще се насладите на екзотичните гледки към архипелага от 9 острова, сред които само 4 обитаеми. ѕосещение с беседа и свободно време на о. Ѕуюкада. –азходката с колело или файтон се заплаща допълнително.

  ≈кскурзи€ до двореца „ƒолмабахче”, моста над Ѕосфора, азиатската част на »станбул. ÷ена 27 евро (продължителност около 4 часа). ÷ената включва: транспорт, обслужване от местен лицензиран екскурзовод на български, входни такси за ƒолмабахче (без харема), пътни такси.

  ¬ечер€ на кораба ќриент ’аус Ѕосфорус. ÷ена 40 евро (продължителност около 4 часа). ÷ената включва: трансфер от хотела до кораба и обратно, вечер€ с програма, представител на фирмата. ћенюто по време на вечер€та включва: салата асорти, топло пред€стие, основно €стие, десерт – сезонни плодове, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство без лимит.

  –азходка с корабче по Ѕосфора . ÷ена 18 евро (продължителност около 2,5 часа). ÷ената включва: трансфер от хотела и обратно, екскурзоводско обслужване, разходка с корабче. ¬ълнуващо пътуване, съчетано с беседата на професионален екскурзовод, възможност да се докоснете до красивите пейзажи и сгради, познати ни от телевизионни€ екран.

  ÷ърквата „—вета —оф舓 и водохранилището на ёстиниан. ÷ена 40 евро (продължителност около 3 часа). ÷ената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване, входни такси за —вета —офи€ и ¬одохранилището.

  Ќощен »станбул - обиколка на забележителностите на —ултан јхмет, изкачване с лифт до кафенето на ѕиер Ћоти и разходка по моста √алата. ÷ена 15 евро (продължителност около 3 часа). ÷ената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване, билет за лифта. –азглеждат се забележителностите в района на —ултан јхмет, разходка по моста √алата и изкачване с лифт до  кафенето на френски€ писател ѕиер Ћоти и разходка по моста √алата.

  ѕосещение на небостъргача —апфир. ÷ена 20 евро (продължителност около 4 часа). ÷ената включва: транспорт,  екскурзоводско обслужване и входна такса за 4D симулатора.

  ≈кскурзи€ до търговската улица »стикл€л, кулата √алата и квартал “аксим. ÷ена 19 евро (продължителност около 4 часа). ÷ената включва: входна такса за √алата,  билет за въжената лини€ и за метрото и екскурзоводско обслужване. Ќе е включена входна такса за музе€ на ћадам “юсо.

  ѕосещение на Water Garden Istanbul. ÷ена 15 евро (продължителност около 4 часа). ÷ената включва: транспорт и екскурзоводско обслужване. Ќовата атракци€ на »станбул Water garden е разположена в азиатската част на града и предлага зрелищно лазерно водно шоу, тематични ресторанти и множество забавлени€ за малки и големи.

  •    ¬сички допълнителни екскурзии се извършват от местен лицензиран екскурзовод на български език.
  •    ѕоследователността на екскурзиите об€вени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на историческите обекти и трафика в »станбул.
  •    ƒопълнителните екскурзии се за€в€ват по време на пътуването, а се заплащат на м€сто в »станбул на представител€ на фирмата партньор.


”слови€ за записване и плащане при стандартни цени:

  •    30 % депозит от общата цена на туристически€ пакет - при записване.
  •    ƒоплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
  •    ѕлащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официални€ фиксинг на ЅЌЅ в ден€ на плащането.


”слови€ за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:

  •    –анните записвани€, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резерваци€ и плащане, направени в рамките на об€вените дати, срокове и услови€.


ћинимален брой участници за провеждането за осъществ€ване на пътуването: 40 човека.ћинимален брой участници за провеждане на допълнителните екскурзии: 15 човека.—рок за уведом€ване при недостатъчен брой записани туристи:

  а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристически€ пакет - в случай на пътувани€ с продължителност, по-гол€ма от 6 дни;
  б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристически€ пакет - в случай на пътувани€ с продължителност от два до 6 дни;
  в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристически€ пакет - в случай на пътувани€ с продължителност, по-малка от два дни.


Ќеобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.¬изов режим: н€ма изисквани€ за визи.ћ€сто, дата и часове на отпътуване:

  •    ƒатите на отпътуване са об€вени в ценовите таблици за всеки хотел.
  •    “ръгване от —офи€ в 22:00  ч.
  •    ¬ръщането от »станбул е в приблизителните часове около 15:00 ч.
  •   ѕродължителността на пътуването е около 10-12 часа. ѕо време на пътуването се прав€т почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  •  “уроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата вол€.


ѕрава на потребителите:

  •    ѕотребител€т има право да прехвърли сключени€ от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговар€ на всички изисквани€, приложими към сключени€ договор, само след като е отправил писмено предизвестие до “уроператора на адреса за кореспонденци€ с писмо с обратна разписка, получено от “уроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристически€ пакет. Ћицето, което прехвърл€, и лицето, на което се прехвърл€ договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърл€нето. “уроператорът информира лицето, което прехвърл€ туристически€ пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърл€нето.
  •    ѕри резерваци€ с включени отстъпки за ранно записване ѕотребител€т има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до “уроператора по реда и услови€та на ал. 4. ѕри неспазване на посочени€ срок, съответно след изтичане на същи€,  см€ната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребител€, съгласно валидните в момента на см€ната цени и услови€.
  •    ѕотребител€т има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
  •    ѕри резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указани€ срок от 7 (седем) дни от датата на записване, ѕотребител€т резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
  •    –езерваци€та се счита за валидна само ако е потвърдена от “уроператора в рамките на 48 часа. јко не бъде потвърден първоначално за€вени€т хотел, “уроператорът може да предложи на ѕотребител€ други възможности за настан€ване. ¬ случай, че ѕотребител€т не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатени€ депозит.


ќбщи услови€:

  •    ћедицинската застраховка по туристическите пакети е на «јƒ „јлианц Ѕългари€”. —ъгласно ќбщите услови€ по застраховката „ѕомощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, «астраховани€т лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с јсистанс компани€та " ќ–»— ЅЏЋ√ј–»я" ќќƒ на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информаци€ на български или английски език. ¬ случай, че «астраховани€т не изпълни това задължение и не уведоми јсистанс компани€та, като при това самосто€телно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при пред€в€ване на претенци€ към «астраховател€ след завръщането си в Ѕългари€, той му възстанов€ва разходи до 100 (сто) ≈вро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по услови€та на застраховката.
  •    ÷ените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резерваци€ по об€вените за всеки хотел срокове и услови€.
  •    ѕри настан€ването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
  •    ѕри настан€ване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
  •    —таи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. “е са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територи€та на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка бан€ и различно обзавеждане.
  •    Ќастан€ването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в ден€ на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. ¬ ден€ на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
  •    “уроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престо€ в съответни€ хотел.
  •    ¬секи хотел определ€ индивидуално цените и услови€та за ползване на допълнителните услуги на територи€та на хотела.
  •    “уроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не нос€т отговорност при неспазване на общите услови€ на застраховател€ от страна на потребител€.
  •    Ћица, пътуващи с един родител или без родители, представ€т освен международен паспорт, нотариално заверена деклараци€ от едини€ или от двамата родители и акт за раждане на децата, както и копие от него.
  •    ѕри несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представ€т освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.


«астраховка ќтговорност на “уроператора

  “O има сключена застраховка "ќтговорност на “уроператора", с полица є 13160193100000005 / 20.06.2019 г. на «јƒ "јлианц Ѕългари€" - гр. —офи€, бул.  н€з јл. ƒондуков є59, ≈»  040638060, тел. +359 2 930 21 66.

ѕриложение є5 - »нформаци€ за туристически€ пакет.


[ « назад ] [ нагоре ]

Powered by Peakview.bg - B2B “уристически портал